Sabtu, 6 Julai 2013

Hadiah Istimewa

Bismillahirrahmanirrahim....

Sebelum melangkah masuk tidur... ana mengambil sedikit sahaja masa untuk memenuhkan ruangan teratak buruk ana ni...hehe... masa di ambil sedikit hari ini untuk berjalan sebentar... menolong teman di sana mencari bahan assignment, bahan tesis dan juga jadi cikgu dia kejap...hehe... tapi ada satu perkara yang sangat-sangat membuat kan ana terasa kecewa dan serba salah sangat-sangat... hanya air mata peneman tuan badan... ana dah buat kesilapan besar hilangkan barang yang sangat-sangat berharga... ya Allah... menangis tak berlagu dah di buatnya... hadiah yang sangat berharga diterima ketika tahun 2010 dahulu menyorok dari ana... (ayat kasi sedap sikit... nak sedapkan hati diri sendiri... sebab dah sebe salah sangat-sangat)... di mana kamu cik cincin... jangan main sorok-sorok dah... penat saya cari kamu di merata... saya tak mengalah.. saya cuba cari kamu lagi...

ucapan ikhlas dari hati:::

MAAFKAN ana... ASIF JIDDAN... atas kelemahan dan kesilapan besar ana... maafkan ana... jazakumullahu khairaljaza' atas pengantiannya yang baru... hehe... (ayat yang selebihnya by PM ye...ehehe...)


oklah... malam semakin mencemburui kita... Bismikallahumma ahya waamut.... maafkan salah dan salah silap ana semua sahabat sekalian...(hadiah yang sangat berharga dan memberi kenangan... semoga menjumpainya semula)
(kejutan besar yang diterima... ^___^..._


0 comments: